Gratis zomerworkshops voor jongeren in Cliffordstudio

Heb jij altijd al op een podium willen staan, maar nooit de eerste stap durven zetten? Wil jij ontdekken waar je talenten liggen en ben je nieuwsgierig naar theater, dans, rap of mime? Ben jij tussen de 14 en 23 jaar en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen? Meld je dan aan voor de zomerworkshops in de Cliffordstudio!

Theatermaker Anne Stoop organiseert de laatste drie donderdagen van de zomervakantie verschillende workshops voor jongeren in de leeftijd 14-23 jaar. In de ochtend krijg je een theaterworkshop waarin je de basic skills leert die je nodig hebt als performer en ’s middags komen er gastdocenten langs die je kennis laten maken met mime, rap en hiphop dans. Je maakt ook eigen materiaal vanuit het thema REVOLUTIE!

De workshops vinden plaats in de Cliffordstudio in Amsterdam West, op een steenworp afstand van het Westerpark. Deelname is gratis als je in Amsterdam West woont (als je niet in West woont maar wel interesse hebt, neem dan ook even contact op). Je hoeft geen ervaring te hebben, maar nieuwsgierigheid is wel een vereiste.

Aanmelden kan via info@cliffordstudio.nl of via de instagram en Facebook van Cliffordstudio (@cliffordstudioamsterdam). Er zijn 12 plaatsen beschikbaar per workshopdag, je mag je voor één van de workshops aanmelden maar ook voor alledrie!

DATA & TIJDEN:

Donderdag 30 juli van 10.00 tot 17.00
THEATER & MIME workshop van Anne Stoop en Erwin Boschmans

Donderdag 6 augustus van 10.00 tot 17.00
THEATER & RAP workshop van Anne Stoop en Revellinho Hamel

Donderdag 13 augustus van 10.00 tot 18.00
THEATER & DANS workshop van Anne Stoop en Solid Ground Movement

Locatie: Cliffordstudio, Cliffordstraat 38, 1051GV Amsterdam

Tagged on: